Enter your keyword

Vásárlási és szállítási feltételek

Rendelési lehetőség: a webáruházon keresztül, regisztráció és bejelentkezés után

e-mail: venszerkalocsa@gmail.com

Üzleteinkben az árak eltérőek lehetnek az itt megjelenítettnél, ezek az árak kizárólag weboldalunkról történő megrendelés esetén érvényesek!

Figyelem! Áraink a készlet erejéig érvényesek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk, az esetleges elírásokért elnézést kérünk, de felelősséget nem vállalunk.

A feltüntetett árak Bruttó árak, a 27 %-os Általános Forgalmi Adót tartalmazzák!

Figyelem! Áraink a készlet erejéig érvényesek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk, az esetleges elírásokért elnézést kérünk, de felelősséget nem vállalunk. Webáruházunk működését a „távollevők között kötött szerződésekről szóló” 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rögzíti. Ennek értelmében önnek internetes megrendelés esetén az áru átvételétől számított 14 naptári napon belül mindenféle indoklás nélkül joga van elállni a szerződéstől. Ebben az esetben a megrendelt árut a kereskedőnek visszaküldve legkésőbb 30 napon belül vissza kell kapnia a teljes vételárat – a postaköltség viszont a vevőt terheli. Személyes átvétel: Internetes megrendelés esetén üzletünkben a termék szállítási díj nélkül átvehető Utánvét: Utánvétellel az ország egész területére 1-2 munkanapon belül. A csomagküldés díja bruttó 1.905 Ft (a termék bruttó vételárán felül). Utánvét előre utalással vagy banki befizetéssel: Utánvétellel az ország egész területére 1-2 munkanapon belül. A csomagküldés díja nettó 1500 Ft+ÁFA  (a termék bruttó vételárán felül) – amennyien ezt az opciót választja, kérjük fizesse be bármelyik K&H Bank bankfiókban a termék vételárát és a szállítási költség díját, vagy pedig utalja át az K&H Bank-nál vezetett 10402537-50526767-68771003 folyószámlánkra. Amint az összeg számlánkon megjelenik, küldjük a megrendelt terméket. Fontos: kérjük, átutalás illetve banki befizetés esetén a megjegyzés rovatba írja bele az általunk kiállított számla egyedi azonosítóját, sorszámát. A számlát a regisztrációkor megadott és a megrendelőlapon feltüntetett e-mail címére küldjük el.