Enter your keyword

Fischer TBB lépcső rögzítő dübel

Fischer TBB lépcső rögzítő dübel

Hívjon az árért!

Speciális dübelegység legalább 30mm vastagságú fa lépcsőfokok gyors és rugalmas rögzítésére. A rögzítési alap lehet beton, acélcső, tömör tégla vagy terméskő. A rugalmas nylonperem nyikorgásmentes és kiszellőzött rögzítést biztosít. A kiváló minőség, hosszú élettartamot garantál.

Furat a falapban: Ø 14 x 25 mm
Perem magassága: hézagoló alátétekkel állítható
Villáskulcs méret: –

Kihúzó erõ (törőerő) 0,44 kN.
(Egy rögzítési pont esetén,ha a ragasztó anyag enyv. Ezeknél a törőerőknél a biztonsági tényezõt is figyelembe kell venni.)

60583. Érdeklődjön az árról! . .

Leírás

Speciális dübelegység legalább 30mm vastagságú fa lépcsőfokok gyors és rugalmas rögzítésére. A rögzítési alap lehet beton, acélcső, tömör tégla vagy terméskő. A rugalmas nylonperem nyikorgásmentes és kiszellőzött rögzítést biztosít. A kiváló minőség, hosszú élettartamot garantál. Furat a falapban: Ø 14 x 25 mm Perem magassága: hézagoló alátétekkel állítható Villáskulcs méret: – Kihúzó erõ (törőerő) 0,44 kN. (Egy rögzítési pont esetén,ha a ragasztó anyag enyv. Ezeknél a törőerőknél a biztonsági tényezõt is figyelembe kell venni.)

Jellemzők

Egységcsomag 50 db

Technikai részletek

Szerelési mód Közvetlen szerelés Alkalmazható építőanyagokban Betonba való rögzítéshez Rögzíthető tárgyak Fa lépcsőfokok betonra vagy téglára, egyéb fa tárgyak láthatatlan rögzítése. A síkoktól való eltérés korrigálása hézagoló alátétekkel történik. Fúró Ø (d0) Ø 8 mm Legkisebb furatmélység (ho) 55 mm

Márka

Fischerdübel

Azonosító

3413