Enter your keyword

Fischer SX 10 általános dübel

Fischer SX 10 általános dübel

Hívjon az árért!

A legújabb fejlesztés előnyei meggyőzőek. Kategóriájában a legnagyobb kihúzóerõvel bír, és tömör anyagokban maximális teherbírású.
Fa- és faforgács-csavarokhoz Ø4-10 mm-ig tipizált. A beütõzár miatt a perem a vakolaton átüthetõ, amely majd az építõanyagon fekszik fel. A dübel közvetlen és átmenõszereléshez is alkalmas. Csúcsminõségû poliamid (nylon) biztosítja a legnagyobb kihúzóerõt, az öregedés-, hõ-, és korrózióállóságot. Különbözõ kémiai anyagokkal szemben is ellenálló. (Vizsgálati jegyzõkönyek külön kérésre rendelkezésre állnak.) Rendkívüli szívóssága és rugalmassága révén hang- és rezgéscsillapítóként is hat. Hőállósága -40 °C…+80 °C.

70010. Érdeklődjön az árról! . .

Leírás

A legújabb fejlesztés előnyei meggyőzőek. Kategóriájában a legnagyobb kihúzóerõvel bír, és tömör anyagokban maximális teherbírású. Fa- és faforgács-csavarokhoz Ø4-10 mm-ig tipizált. A beütõzár miatt a perem a vakolaton átüthetõ, amely majd az építõanyagon fekszik fel. A dübel közvetlen és átmenõszereléshez is alkalmas. Csúcsminõségû poliamid (nylon) biztosítja a legnagyobb kihúzóerõt, az öregedés-, hõ-, és korrózióállóságot. Különbözõ kémiai anyagokkal szemben is ellenálló. (Vizsgálati jegyzõkönyek külön kérésre rendelkezésre állnak.) Rendkívüli szívóssága és rugalmassága révén hang- és rezgéscsillapítóként is hat. Hőállósága -40 °C…+80 °C.

Jellemzők

Extrém biztonság: A négyirányú terpesztőzóna minden építőanyaghoz illeszkedik. A terpesztőfunkció és minőségi nylon kombinációja a legnagyobb kihúzóerőt garantálja. Sokoldalúság: Alkalmazási területe a tömör anyagoktól az üreges falakig a teljes spektrumot lefedi. A csavar megengedett tűrése biztos alkalmazást nyújt különböző fajtájú és eltérő átmérőjű fa- vagy pozdorjacsavarok esetén. Szerelésbarát: A beütési zár – előszerelt csavar esetén – lehetővé teszi az optimális átmenőszerelést. A dübelgallér megakadályozza az SX dübel becsúszását, de szigetelésként vagy felfekvő alátétként is hat. Stabil elfordulásgátló rögzíti a dübelt. Alkalmazható építőanyagokban: Minden anyaghoz, betonhoz, falazatokhoz, sejtbetonhoz (Ytong) és üreges téglákhoz. Rögzíthető tárgyak: Minden tárgy rögzítésére alkalmas, melyeket fa-, vagy faforgács-csavarral kívánunk rögzíteni, pl. falipolcok, faliszekrények, karnisok, szekrények, lábazatlécek, könnyű konzolok, elektromos kapcsolók, kábelcsatornák, kábelkapcsok, lámpák, képek, faliórák, virágtartók, postaládák, szárítókötelek, antennák stb.

Technikai részletek

Fúró Ø (d0) Ø 10 mm Min. furatmélység (t) 60 mm Min. rögz. mélység (hv) 50 mm Dübel hosszúság (l) 50 mm Max. hasznos hossz (da) – Csavar Ø (ds) 6 – 8 mm Egységcsomag 50 db Javasolt terhelés Beton ≥ B20/25 1,20 kN Javasolt terhelés Tömör tégla ≥ Mz 12 0,65 kN Javasolt terhelés Mészhomok-tömör tégla ≥ KS 12 1,20 kN Javasolt terhelés Sejtbeton ≥ G2 (YTONG) 0,09 kN Javasolt terhelés Sejtbeton ≥ G4 (YTONG) 0,30 kN Javasolt terhelés Üreges tégla ≥ Hlz 12 0,17 kN Javasolt terhelés Mészhomok üreges tégla ≥ KSL 12 0,30 kN Javasolt terhelés Gipszkarton 12,5 mm 0,37 kN

Márka

Fischerdübel

Azonosító

3425