Enter your keyword

FFS 7,5×82 ablakkeretcsavar

FFS 7,5×82 ablakkeretcsavar

Hívjon az árért!

Csúszó bevonattal ellátott speciális csavar.
A fischer FFS ablakkeretcsavarral feszítésmentes távtartás jön létre úgy, hogy nem kell dübelt használni. A végig menetes csavar nem húzza el a keretet és garantálja. A végig menetes csavar nem húzza el a keretet és garantálja a tök távtartását. A szigetelő purhab tágulása és szerelési hibák miatt nem léphetnek fel deformációk, melyek az ablakok, illetve ajtók működését meggátolhatják.
Utólagos terheléseknél is megmarad a távolság. Az extrém hosszú csavarok nagy áthidalást és pontos pozicionálást tesznek lehetővé. A kis fúrái átmérő (6 mm) kisebb szerszámköltséget és gyorsabb munkát biztosít.
Költségtakarékos, gyors és egyszerű szerelés.
Tartós és feszítésmentes távtartás.
Kis furatátmérő mellett nagy terhelhetőség.
Univerzálisan alkalmazható minden keretnél és építőanyagnál.
Könnyű becsavarás a speciális hegyes, redukált geometriával.
Speciális csúszó bevonat, kemény felület és keskeny menetgeometria.

68955. Érdeklődjön az árról! . .

Leírás

Csúszó bevonattal ellátott speciális csavar. A fischer FFS ablakkeretcsavarral feszítésmentes távtartás jön létre úgy, hogy nem kell dübelt használni. A végig menetes csavar nem húzza el a keretet és garantálja. A végig menetes csavar nem húzza el a keretet és garantálja a tök távtartását. A szigetelő purhab tágulása és szerelési hibák miatt nem léphetnek fel deformációk, melyek az ablakok, illetve ajtók működését meggátolhatják. Utólagos terheléseknél is megmarad a távolság. Az extrém hosszú csavarok nagy áthidalást és pontos pozicionálást tesznek lehetővé. A kis fúrái átmérő (6 mm) kisebb szerszámköltséget és gyorsabb munkát biztosít. Költségtakarékos, gyors és egyszerű szerelés. Tartós és feszítésmentes távtartás. Kis furatátmérő mellett nagy terhelhetőség. Univerzálisan alkalmazható minden keretnél és építőanyagnál. Könnyű becsavarás a speciális hegyes, redukált geometriával. Speciális csúszó bevonat, kemény felület és keskeny menetgeometria.

Jellemzők

Technikai részletek

Szerelési mód Átmenő szerelés Alkalmazható építőanyagokban Beton, tömör tégla, mészhomok tömör tégla, üreges égetett és mészhomok tégla, nagyüreges falazóblokkok, tömör habkő, sejtbeton (Ytong), terméskövek stb. Rögzíthető tárgyak Ablak-, és ajtótokok fémből, műanyagból, egyéb keretek. Fúró Ø (d0) Ø 6 mm Dübel hosszúság (l) 82 mm Csavar Ø (ds) 11,5 mm Egységcsomag 100 db

Márka

Fischerdübel

Azonosító

3434