Enter your keyword

DREMEL Fortiflex (9100-21)

DREMEL Fortiflex (9100-21)

72433 Ft (72433 Ft+ÁFA)

A Dremel Fortiflex egy nagy pontosságú, kiváló minőségű szerszám, amely egy nagy teljesítményű motorból (300 W), egy szabadalmaztatott flexibilis tengelyből, egy cserélhető markolatból és egy sebességvezérlésre (0 – 20.000 ford/perc) használható pedálból áll. Ideális szerszám kézműipari munkákhoz, például famegmunkáláshoz, ékszerkészítéshez, kőfaragáshoz, autó restauráláshoz és bármi máshoz, amelynél nagy teljesítmény és pontosság szükséges. A Dremel Fortiflex: a teljesítmény és a precizitás találkozása.

* Nagy teljesítményű, 300 W-os motor az optimális megmunkáláshoz.
* Változtatható sebesség: 0 – 20 000 ford/perc, kiváló vezérlési lehetőség.
* Nagy nyomaték a kisebb sebességtartományban is, kiváló olyan feladatoknál, ahol kis sebességnél is nagy nyomatékra van szükség.
* Sebességvezérlés pedállal.
* Robosztus, hosszú élettartamú flexibilis tengely, szabadalmaztatott megoldással a hőfejlődés csökkentésére és az élettartam növelésére.
* Cserélhető precíziós kézi markolat “”bekattintós”” rendszerrel.
* Könnyű tartozékcsere a fúrótokmánynak köszönhetően.
* Kiváló pontosság a tokmány kis ütésének köszönhetően.
* Változó szárátmérő (0,3 – 4,0 mm), minden minőségi Dremel tartozékhoz alkalmas.

Rendelhető

Kosárba rakom
F0139100JA. Rendelhető . .

Leírás

A Dremel Fortiflex egy nagy pontosságú, kiváló minőségű szerszám, amely egy nagy teljesítményű motorból (300 W), egy szabadalmaztatott flexibilis tengelyből, egy cserélhető markolatból és egy sebességvezérlésre (0 – 20.000 ford/perc) használható pedálból áll. Ideális szerszám kézműipari munkákhoz, például famegmunkáláshoz, ékszerkészítéshez, kőfaragáshoz, autó restauráláshoz és bármi máshoz, amelynél nagy teljesítmény és pontosság szükséges. A Dremel Fortiflex: a teljesítmény és a precizitás találkozása. * Nagy teljesítményű, 300 W-os motor az optimális megmunkáláshoz. * Változtatható sebesség: 0 – 20 000 ford/perc, kiváló vezérlési lehetőség. * Nagy nyomaték a kisebb sebességtartományban is, kiváló olyan feladatoknál, ahol kis sebességnél is nagy nyomatékra van szükség. * Sebességvezérlés pedállal. * Robosztus, hosszú élettartamú flexibilis tengely, szabadalmaztatott megoldással a hőfejlődés csökkentésére és az élettartam növelésére. * Cserélhető precíziós kézi markolat “”bekattintós”” rendszerrel. * Könnyű tartozékcsere a fúrótokmánynak köszönhetően. * Kiváló pontosság a tokmány kis ütésének köszönhetően. * Változó szárátmérő (0,3 – 4,0 mm), minden minőségi Dremel tartozékhoz alkalmas.

Jellemzők

* Dremel Fortiflex motor * Nagy teljesítményű flexibilis szár * Kézi markolat * Pedál * 21 kiváló minőségű Dremel tartozék * Akasztó horog * Inspiráló köszöntő poszter * Használati útmutató

Technikai részletek

Névleges terhelhetőség: 300 W Feszültség: 230 V Tömeg: 1,50 kg Változtatható fordulatszám: 0 – 20.000 ford/perc

Márka

DREMEL

Azonosító

3284