Enter your keyword

Cégünkről

A Vén-Szer Szerszámszaküzletről

A vállalkozást Vén István alapította 1988. március 13-án, mint villamosgép szerelő kisiparos. Kezdetben cégünk a kis- és nagyteljesítményű villanymotorok mellett különböző típusú elektromos kéziszerszámok javítását is vállalta.

1990-ben a Bosch szerszámok forgalmazását kezdtük meg. Megnyitottuk első szerszámkereskedésünket Kalocsán, majd 1993-ban Kiskőrösön. Eleinte saját importban történt a Bosch szerszámok forgalmazása, egészen a hivatalos magyarországi képviselet, a Robert Bosch Kft. megalakulásáig. A legjobb eredményeket 1996-ban értük el a Bosch-sal, amikor a 22. legjobb forgalmat értük el az országban. 2002-ben Bács-Kiskun megyében mi voltunk a második legnagyobb forgalmat elért Bosch-forgalmazó.

Később nem tudtunk ellenállni a többi jelentős szerszámgépgyártó megkeresésének és így ma már minden jelentős márkát tudunk kínálni, illetve szervizelni a barkács Black&Deckertől az abszolút profi Feinig. Jelenleg már a kéziszerszámgépeken és tartozékain kívül Stihl termékeket, Fischer dübeleket, és más egyéb minőségi kéziszerszámot is kínálunk.

1999. szeptemberétől alkalmazunk üzletkötőt, aki az értékesítés mellett a javítandó gépeket is begyűjti, ileltve kiszállítja.

Termékeinket általában jelentősen az ajánlott fogyasztói ár alatt kínáljuk, így érdemes tájékozódni és vásárolni nálunk. Kedvezményeink 3 és 20 % között mozognak, a rendelt termék mennyiségétől és az egyedi akcióktól függően. A kedvező árak mellett minden vásárlónk számára ingyenes szaktanácsadást, termékvásárlás esetén szerviz- és garancialehetőséget biztosítunk.

Szolgáltatásainkról:

Házhoz szállítás

• Nettó 30 000 Ft felett ingyenes.

Szerviz

Szervízünkben vállaljuk valamennyi ismert kéziszerszámgép gyártó, valamint a Stihl Gmbh termékeinek javítását, alkatrész árusítását, a készleten nem lévő alkatrészek beszerzését.

Szervizfeltételeink:

• A javítási munkadíj nettó 1 000 Ft/munkaegység. (Egy munkaegység = ¼ óra) amely tartalmazza a szakszerű javítást, illetve az érintésvédelmi vizsgálatot. • Ha a javítást ügyfelünk sürgősséggel, 1 műszakon belül kérik, úgy azt 30% munkadíjfelárért vállaljuk. • Amennyiben átvizsgálás után ügyfelünk javítási árajánlatunkat nem fogadja el, abban az esetben is átvizsgálási díjat számítunk fel. Ez az összeg az árajánlatban szereplő munkadíj maximum 30%-a, minimum nettó 1 000 Ft. A gépet ez esetben szétszerelt állapotban adjuk vissza.